10.000 danskere på venteliste til måltidskasser

Fænomenet med måltidskasser, hvor danske familier kan få leveret en kasse med madvarer og opskrift lige til døren, er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste par år. Det betyder også, at der netop nu er stor konkurrence mellem de mange leverandører, som alle kæmper om forbrugerne.

Det har længe været Aarstiderne, der har haft den største andel af kunder, men nu er der også andre store spillere på markedet såsom Nemlig.com.

Faktisk har over 10.000 danskere skrevet sig på venteliste til måltidskasser hos Nemlig.com, og de oplever således en enorm interesse disse dage. Det er altså et tegn på, at der er utrolig stor efterspørgsel på måltidskasser blandt danskerne, og denne efterspørgsel ser fortsat ud til at stige landet over.

Line Heidtmann [10:46 AM] Mange mindre firmaer er også begyndt at bruge måltidskasser til deres medarbejdere. Bedemanden i Lyngby har haft stor succes med det. Netop fordi de er et mindre firma, har de haft mulighed for at tilbyde deres medarbejdere en måltidskasseløsning med rabat, og de har fået god feedback. ”Det er altid vigtigt at sørge for, at medarbejderne er glade”, siger de, ”især i vores branche, hvor det i perioder være svært at finde det gode humør.” God og sund mad har betydning for ens generelle velvære, og måltidskasser er en super nem måde at bringe glæde og overskud ind i hverdagen.

færdigret på bord med bestik

Sådan får du et bedre overblik over markedet

De mange forskellige leverandører på markedet for måltidskasser betyder dog også, at man som forbruger kan have svært ved at overskue de mange muligheder og gennemskue, hvordan leverandørerne adskiller sig fra hinanden.

Der er derfor mange danskere, der bruger unødvendigt meget tid på at finde ud af, hvad der eksempelvis karakteriserer Aarstiderne sammenlignet med Skagenfood eller Nemlig.com. Det er dog ikke helt underordnet, hvilken leverandør man vælger, eftersom de har vidt forskellige fokusområder. Der er eksempelvis nogle leverandører, der specialiserer sig inden for fisk, mens andre mere har fokus på økologi.

På denne side kan du nemt og hurtigt kan sammenligne de forskellige leverandører med hinanden.

Du kan blandt andet sammenligne i forhold til services og priser, hvorfor det er et godt redskab til at få overblik over markedet i dag, som godt kan være rimeligt uoverskueligt.

Flere og flere leverandører melder sig på banen

En ny opgørelse viser, at hele måltidskassebranchen er god for mere end en milliard kroner, hvilket må siges at være mildest talt ganske imponerende, og det har naturligvis gjort, at flere og flere leverandører har meldt sig på banen.

Blandt andet Salling Group har købt Skagenfood, og herudover har Coop også lanceret deres koncept. De mange nye leverandører har betydet, at stort set alle danskere i dag er klar over, hvad en måltidskasse er, og det må da også bestemt siges at være en god hjælp for de mange travle familier, der ikke har tid og overskud til at handle ind hver dag.

Med en måltidskasse kan man nemlig få leveret lækre og sunde måltider lige til hoveddøren, og flere af leverandørerne tilbyder forskellige kasser, hvorfor der er mange muligheder at vælge imellem.

You may also like...

Leave a Reply